کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت:اکنون تکمیل سامانه املاک و اسکان نیازمند اتصال سامانه خانوار است که زمینه ساز باز شدن گره این بخش میشود.
سامانه املاک و اسکان به عنوان یکی از سامانه ها در بهبود و رونق بازار مسکن به شمار می رود که در حال حاضر اجرا و تکمیل آن در گرو همکاری دستگاه ها به شمار می رود.
در همین زمینه غضنفری کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: یکی از مهم ترین ابزار ها در شناسایی خانه های خالی سامانه املاک و اسکان است که در حال حاضر این سامانه طبق قانون مالیات های مستقیم راه اندازی شده است.
به گفته او، برای تکمیل شدن این سامانه نیاز به اتصال دستگاه های مختلف داریم که امیدواریم دستگاه ها از جمله وزارت کشور در قالب سامانه خانوار این همکاری را انجام دهند.
غضنفری ادامه داد: شناسایی خانههای خالی تنها از طریق سامانه املاک و اسکان امکان پذیر است که برای اجرایی شدن این قانون هم باید دستگاه ها پای کار بیایند تا رونق به بازار مسکن بازگردد.
او با بیان اینکه برنامه ریزی برای رونق و توسعه بازار مسکن از طریق این سامانه صورت می گیرد، گفت: در شرایط کنونی باید بتوانیم این سامانه را تکمیل کنیم و برای انجام آن هم نیاز داریم که سایر وزارت خانه ها همکاری کنند تا عرضه مسکن در این بخش افزایش یابد و بتوانیم بازار را به سمت رونق و ثبات قیمتی هدایت کنیم.
کارشناس سیاست گذاری مسکن بیان کرد: آینده بازار مسکن در گرو تکمیل سامانه املاک و اسکان است چرا که در حال حاضر بخش زیادی از مشکلات در این حوزه ناشی از ورود دلالان و سوداگران است که با اجرای این سامانه و اتصال آن بخش زیادی از آنها حذف و در نتیجه بازار به سمت رونق هدایت می شود.
او گفت: تجربه نشان داده که در طول سال های گذشته که افراد در سامانه املاک و اسکان اطلاعات خود را بارگذاری کرده اند باعث شده بازار مسکن به آرامش برسد و تکمیل این سامانه بازار را به ثبات می رساند.
کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: افزایش قدرت خرید مسکن از سوی متقاضیان و همچنین ورود بازار مسکن به سمت سرازیر تا ۱۰ درصد از جمله اثرات این سامانه است.